Vivera wint eerste prijs voor ‘food koelvers’

Op het gebied van food koelvers, mag Vivera zich dé topper noemen. Het kreeg in deze categorie namelijk de NL Packaging Award 2016. Pouch Zalm is de runner-up. Dat is zojuist bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de (allereerste) NL Packaging Awards in Studio 21 in Hilversum.

Vivera was ingezonden door SOGOOD. De jury: ‘Een originele, eigenwijze en eigen visuele taal zet een nieuwe standaard die deze categorieën uit de niche haalt en toegankelijk maakt voor iedereen. Draagt met scherp oog voor grafisch detail, typografie, kleurstelling, lijnvoering en materiaalexpressie bij aan een eigentijdse, fraaie verpakking. Prachtig ook hoe het aloude slagersvarken met humor weer relevant is gemaakt.’

FK-1604 VIVERA_01-klein

Pouch Zalm
Pouch Zalm, ingezonden door BooM creatives, is de runner-up in deze categorie. ‘Een helder ontwerp dat precies de kern van de propositie uitstraalt: vers, eerlijk, persoonlijk. Fraai uitgevoerd met een perfecte visuele balans tussen eenvoud en kwaliteit. Geen enorm vernieuwend of baanbrekend design, maar een schoolvoorbeeld van hoe een weloverwogen design precies de juiste snaar kan raken, en daarmee een lovenswaardig lokaal initiatief helpt om bij de consument succesvol te zijn’, aldus de jury.

Zalm

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *