Grasdoos brengt natuur in huis

(advertorial)

En dan ineens sta je in gala op het podium met Jort Kelder tijdens de uitreiking van de NL Packaging Awards in Studio 21 te Hilversum. Dat hadden we ons niet bedacht tijdens het dromen, bedenken, plannen en doelen stellen voor de lancering van de Grasdoos een jaar geleden. De jury noemde het “non-design, het is functioneel en alles klopt, overal is over nagedacht en dat vonden we toch wel heel erg mooi. Het design kan wel wat extra aandacht gebruiken”

Dit is nu juist waar wij bij Grasdoos.nl voor gaan; functionaliteit en gebruiksgemak. De Grasdoos is dusdanig ontworpen dat hij, wanneer hij bij jou thuis wordt bezorgd, direct gebruikt kan worden. Deksel eraf en kat erin, of je konijn, hond of cavia natuurlijk! De handige handvatten aan de zijkanten van de bodem van de doos, waar het heerlijke verse en biologisch gekweekte gras inligt, zorgen voor een “portable minituintje” die je gemakkelijk kunt verplaatsen.

Wil je de Grasdoos in je woonkamer, dat kan! Wil je hem toch liever op het balkon? Natuurlijk, pak m gewoon op en verplaats hem naar het balkon. De woorden van de jury en de daarop volgende uitreiking van de 2e prijs in de categorie “design non-food” voelt daarom voor ons als een eerste prijs; een ware bekroning op alle voorbereidingen die vooraf zijn gegaan aan de lancering van de Grasdoos in Nederland, nu precies een jaar geleden. We voelen ons trots om na een jaar te kunnen zeggen dat we de natuur naar vele huisdieren in Nederland en België toebrengen en op deze wijze bij te dragen aan de verrijking van hun leven in stedelijk gebied.

Wil jij je pup op natuurlijke wijze ondersteunen tijdens de zindelijkheidstraining? Gebruik de Grasdoos! Gun jij je kat de heerlijke verkoeling van vers gras tijdens de warme zomerdagen? Geef hem een Grasdoos. Komt jou konijn of cavia niet buiten of heeft hij geen vers gras tot zijn beschikking? Bestel een Grasdoos en geniet mee in het geluk en de gezondheid van jouw lieve huisdier. De Grasdoos; een echt grasveldje voor in huis. Nieuwsgierig, kijk dan op www.grasdoos.nl of op social media www.facebook.com/gras en www.instagram.com/grasdoos 

De grasdoos brengt de natuur in huis voor je huisdier

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *