Van Heertum sluit zich aan bij BNO NEXTpack

NEXTpack wordt steeds groter en diverser. Zo heeft nu ook ontwerpbureau Van Heertum Design zich aangesloten bij NEXTpack, het platform brand- en packaging designbureaus binnen de BNO.

Het Tilburgse bureau is bekend vanwege uiteenlopende  premium verpakkingen voor internationale merken. Van Heertum Design wordt geleid door vader Frans- en zoon Rob van Heertum. Jarenlange ervaring in de wereld van verpakkingen, ontwerpkwaliteit en grote technische kennis staan garant voor bijzonder werk, waarvoor Van Heertum meermaals is bekroond.

NEXTpack is opgericht om het vakgebied packaging design op een inspirerende manier onder de aandacht te brengen van verschillende doelgroepen, onder wie merkeigenaren en jong talent.
De toetreding van Van Heertum tot het platform onderstreept die doelstelling en draagt bij aan de representativiteit van het platform.

De andere bureaus binnen NEXTpack zijn: Anthem, Bowler & Kimchi, Brum Design, Bataafsche TeekenMaatschappij, dBOD, DesignBridge, FLEX/design, Millford, PROUDdesign, Reggs, SOGOOD, VBAT en Snow Donuts.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *