Nieuw: NL Packaging Event 2019

Op dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2019 wordt in de Rijtuigenloods in Amersfoort voor de eerste keer het NL Packaging Event georganiseerd. Design en creatie staan deze twee dagen centraal. Alle aandacht gaat uit naar de creatie van verpakkingen; de verpakking als marketinginstrument. Zo’n 60 partners zullen tijdens het event laten zien hoe ze bijdragen aan een creatieve, succesvolle verpakking. The place to be voor marketeers, brand-, design- en category managers, en designers van merken en retailers; dát is wat de organisatoren van het nieuwe NL Packaging Event voor ogen hebben. Naast uitgebreide netwerkmogelijkheden is er gedurende de twee dagen een hoogwaardig lezingenprogramma vol inspirerende sprekers. Het event is exclusief toegankelijk voor de doelgroep.

Iedere week stellen we een spreker voor. De eerste is neuropsycholoog prof.dr. Erik Scherder. Hij weet alles over de werking van de menselijke geest en hoe die bijvoorbeeld te verleiden is. Uit zijn vele tv-optredens blijkt wel dat Scherder als geen ander kan vertellen wat er in de hersenen gebeurt. Hij verrast op het NL Packaging Event met een inspirerend verhaal.

Nominaties NL Packaging Awards

Op het Event in maart zullen ook de genomineerde inzendingen voor de NL Packaging Awards 2019 te zien zijn. In 12 categorieën kunnen verpakkingen en innovaties worden ingezonden. Inzendingen kunnen worden aangemeld via https://packagingawards.nl/awards/categorieen/. De jurering hiervan is in februari 2019.

 

www.nlpackagingevent.nl www.packagingawards.nl

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *