Packaging Innovations in het teken van awards

Packaging Innovations reikt tijdens de 6e editie op 10, 11 en 12 april opnieuw de Packaging Innovations Award uit. Daarmee zal er ook direct voor de 6e maal in successie worden gestreden om de publieksprijs. Naast deze publieksprijs zijn ook met Pentawards bekroonde verpakkingen te zien op PI. Op Empack, gelijktijdig in de jaarbeurs, zijn de winnaars en runner-ups van de NL Packaging Awards te zien

Innovation gallery

De kracht van de verpakking en presentatie kan niet worden onderschat. De juiste innovatie of design zal onmiddellijk een uniek voordeel geven op het point of sale en meer omzet genereren. Op het leukste verpakkingsevent van de Benelux verdienen de innovaties op het gebied van design, technieken en materialen een plaats in de schijnwerpers. Welke innovatie wordt door het publiek gekozen als de beste van het event.

Alle deelnemende verpakkingsinnovaties zijn terug te vinden in de zogenaamde ‘Innovation Gallery’. Bezoekers van Packaging Innovations kunnen hier d.m.v. hun badge ieder eenmalig op hun favoriete innovatie stemmen. Deze Award is daarmee de enige publieksprijs in de verpakkings- en designindustrie. Bekijk de genomineerden hier.

Pentawards Exhibition

Winnende (inter)nationale ontwerpen van de prestigieuze Pentawards in 2017 zullen te zien zijn op het event en een duidelijk beeld geven van de mondiale succesvolle verpakkingsdesign ontwikkelingen. Deze ontwerpen worden exclusief tentoongesteld op de beursvloer van Packaging Innovations.

Naast de expositie zal er ook een Pentawards conference plaatsvinden op 11 en 12 april. De Pentawards Conference heeft als titel ‘Award Winning Inspiration’ en is bedoeld voor brand owners, art directors en packaging directors. Twee dagen lang nemen de belangrijkste ontwerpers van merken en designbureaus het woord in theater 1. Bekijk het programma hier.

Wat is Packaging Innovations?

Nieuwe materialen of technieken voor verpakkingen, redesign, creativiteit, displays of instore activatie, het zijn allemaal krachtige tools om de doelstellingen van een merk te realiseren. Het exclusieve event Packaging Innovations brengt al jaren leveranciers, innovatiepartners en beslissingsnemers over vorm en functie van verpakkingen samen om ideeën te delen en zaken te doen. Internationale top sprekers, partners voor verpakkingsinnovaties en inspiratie in een exclusieve setting maken Packaging Innovations wat het is: het marketing & design event over de toekomst in packaging & display. Dit event is uitsluitend toegankelijk voor business professionals.

Packaging Innovations wordt op 10, 11 en 12 april 2018 gelijktijdig gehouden met verpakkingsvakbeurs Empack in Jaarbeurs Utrecht. Ga voor de laatste informatie naar: www.packaging-innovations.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *