Pearlfisher ontwerpt verpakking alcoholvrije ‘spirit’ Seedlip


Om in te spelen op de populariteit van non-alcoholische mixen en cocktails, bracht Ben Branson iets bijzonders op de markt. Hij ontwikkelde Seedlip, een alcoholvrije spirit die gemaakt van verschillende kruiden en groenten. De smaak ervan doet al snel denken aan die van gin. Er zijn inmiddels twee varianten van Seedlip beschikbaar: de krachtige en kruidige Spice 94 en de frisse Garden 108. Inmiddels is Seedlip geliefd is bij diverse cocktailbars, restaurants en hotels uit het hogere segment in Nederland en het buitenland.

Pearlfisher

Geïnspireerd door de kunst van de natuur, creëerde Pearlfisher een ontwerptaal die de distillatie van natuurlijke ingrediënten naar eigen zeggen,  opnieuw vormgeeft, op basis van informatie over  kruidenremedies uit de 17e eeuw.

In een drankenmarkt die verzadigd is door zoete frisdranken en een overvloed aan alcoholische dranken, is Seedlip het eerste merk in zijn soort.  Het is een verfijnde en ambachtelijke gedreven gedistilleerde drank, die alcoholvrij is. Pearlfisher Design bracht het revolutionaire nieuwe merk tot leven door het proces en de ingrediënten op een illustratieve manier te combineren.

pearlfisher.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *