PET Power klaar voor de toekomst

PET Power, onderdeel van het wereldwijd opererende verpakkingsconcern RPC, is op alle fronten volop in beweging.

Het bedrijf heeft flink geïnvesteerd in een 30.000 m2 nieuw magazijn, meerdere nieuwe machines, verschillende duurzame procesaanpassingen en een 3D-designprinter. Daarnaast zijn ook voor klanten zichtbare stappen gezet: een uitbreiding van Europa’s grootste assortiment PET-oplossingen met meer dan 25 modellen, de inzet van nieuwe duurzame materialen en met name PCR, standaard Tritan-modellen en flessen voor hotfill-applicaties tot en met 85 graden Celsius.

Nieuwe ontwikkelingen

De belangstelling voor duurzame en gerecyclede materialen neemt duidelijk toe en PET Power speelt daar met deze nieuwe ontwikkelingen op in. Het bedrijf dat al ruim 25 jaar marktleider is op het gebied van PET-verpakkingen, heeft een assortiment van meer dan 700 PET-flessen en -potten. Voor iedere inhoudsmaat en nekafwerking zijn bovendien meerdere bijpassende sluitingen leverbaar. Ook is het mogelijk, indien gewenst, een onestopshop-service met betrekking tot alle toepasbare decoratietechnieken door PET Power te laten verzorgen.

Naast standaardmodellen kunnen klanten ook voor maatwerk bij PET Power terecht; een gesteriliseerd product behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Op het event informeren de specialisten u over alle ontwikkelingen, plannen, standaardproducten en diensten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *