Re-design Arla biologisch door PROUDdesign

In 2010 werd Arla in de supermarkt geïntroduceerd met dat succesvolle en kenmerkende (PROUD)design. Na 8 jaar van stormachtige groei is het tijd voor een volgende stap.

Het opvallende, naïef-natuurlijke design voor de biologische zuivel van Arla is sinds kort vernieuwd. Het pak is nu nog groener, doordat het bruiner is! Met een laagje minder verpakking, een duurzame dop en 100% ongebleekt en mat bruin karton voor een 34% lagere CO2 uitstoot.

Het design zelf communiceert nu sterker dat het biologisch is, wat zorgt voor duidelijke samenhang in het assortiment en dat past ook goed bij de nieuwe, natuurlijkere verpakking.

Op een heldere en motiverende manier wordt deze natuurlijkere koers verbeeld en uitgelegd dankzij een nieuw internationaal design met sterke lokale invloeden. Wij zijn er trots op.

Over PROUDdesign:

PROUDdesign is een design bureau uit Amsterdam met de focus op food packaging design. Sinds 2003 werken we voor grote en kleine, internationale en lokale merken. We zijn een klein bureau met grote ambitie dat waarde toevoegt aan merken, zodat mensen gelukkiger worden. Onder onze klanten behoren o.a. Quaker, Arla, Fair Trade Original en Lovechock.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *