RMZS Insectenhuisje wint award non-food

Het RMZS Insectenhuisje heeft de NL Packaging Award 2016 gewonnen in de categorie ‘design non-food’. Runner-up is de camera TomTom Bandit geworden. Dat is zojuist bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de (allereerste) NL Packaging Awards in Studio 21 in Hilversum.

Het insectenhuisje was een inzending van Brum Design. De jury: ‘Deze eenvoudige, functionele en vrolijke verpakking sluit goed aan op het product, en ondersteunt de duurzaamheidsfilosofie van de fabrikant. Het product wordt met een minimale hoeveelheid verpakkingsmateriaal (gerecycled karton) goed beschermd. De product-verpakkingscombinatie heeft een grote cadeauwaarde; het insectenhuisje vormt het stralend middelpunt en de verpakking is voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en een handig handvat. Het lieveheersbeestje rechtsboven maakt het geheel helemaal af’, aldus de jury.

Pack Shots NLPA 2016-11

TomTom Bandit
De runner-up in deze categorie is de TomTom Bandit-camera, ingezonden door Flex / the Innovation Lab. De jury: ‘Deze verpakking maakt van de inhoud een hebbedingetje; de verpakking heeft een groot venster dat aan vier kanten zicht geeft op de camera. Het lusje aan de bovenkant nodigt uit de verpakking te openen. TomTom biedt met de camera een premium product en deze stevige en stoere verpakking draagt bij aan de kwaliteitsbeleving.’

TomTom Bandit (1)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *