San Mauro is beste verpakking ‘food houdbaar’

De NL Packaging Award ‘16 in de categorie ‘food houdbaar’ is gegaan naar de slide-on-box San Mauro. I Sea Pasta is verkozen tot runner-up. Dat is zojuist bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de (allereerste) NL Packaging Awards in Studio 21 in Hilversum.

De slide-on-box was een inzending van Van Heertum Design. De jury: ‘Een verrassend, onderscheidend en origineel verpakkingsconcept, dat toch eigenlijk ook weer zeer eenvoudig is door de combinatie van twee vormen. Met perfect esthetisch gevoel uitgewerkt waardoor het er zeer kwalitatief uitziet. Nieuw en bomvol toegevoegde waarde.’

FH1614_San Mauro_foto1

I Sea Pasta
I Sea Pasta, ingezonden door dBOD, is de runner-up in deze categorie. ‘Een zeer innovatief totaalconcept. Breekt speels categoriecodes en laat je twee keer kijken. De vormgeving is recht voor zijn raap, past bij de propositie en geeft het product no-nonsense kracht en impact op het schap. Dit kan weleens het begin van een geheel nieuwe categorie worden en dat zou goed zijn voor mens en planeet’, meent de jury.

I sea pasta 1

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *