Sigrid Molenaar neemt OD designstudio over van Jeff van Dijk

Rotterdam, 13 juni 2019 – Mede-oprichter van OD designstudio Jeff van Dijk draagt het bureau over aan Sigrid Molenaar. Sigrid werkt sinds 2016 als commercieel directeur voor OD. Ze heeft ruime ervaring in brand- en marketingmanagement bij vele toonaangevende merken in voornamelijk het FMCG-segment.

Na de oprichting van OD in 2005 is het designteam inmiddels doorgegroeid naar achttien medewerkers met een sterke creatieve focus. De wortels van het bureau liggen in Packaging Design. Naast de specialisatie in verpakkingen geeft de Rotterdamse designstudio voor uiteenlopende opdrachtgevers vorm en inhoud aan merkideeën vertaald naar identiteit, communicatie en concrete retailruimtes die een authentiek verhaal vertellen. OD werkt onder meer voor Jumbo Supermarkten, Unilever, Looye en The Greenery.

Nieuw leiderschap

Jeff Van Dijk: “In ruim veertien jaar is OD doorgegroeid naar een volgende fase. Daarbij hoort nieuw leiderschap. Ik heb het volste vertrouwen in de visie van Sigrid en de kracht van het team, ik weet dat OD in goede handen is. Dat geeft mij ruimte om aan iets nieuws te beginnen, waar ik erg veel zin in heb.” Sigrid Molenaar: “Ik ben Jeff dankbaar voor al het moois dat hij in al die jaren heeft neergezet. Ik zie er enorm naar uit om voort te bouwen op dat creatieve fundament.” Het nieuwe directieteam zal naast Sigrid Molenaar bestaan uit Niels Alkema en Menno Mulder.

www.od.eu

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *