Uitreiking Packaging Talent Award tijdens SUPERFAST

SUPERFAST is een jaarlijks terugkerend event op het gebied van design, innovatie en packaging. Met een reeks korte, stimulerende presentaties van sprekers met ‘gezag’ in deze domeinen wil SUPERFAST het publiek inspireren en informeren. De  vierde editie van SUPERFAST is op 27 oktober 2017 en vindt opnieuw plaats tijdens de Dutch Design Week in Natlab Eindhoven. Tijdens dit evenement wordt de winnaar van de Packaging  Talent Award bekendgemaakt.

SUPERFAST wordt georganiseerd door de VNV (verpakkingskundigen) en BNO NEXTpack (brand & packaging designbureaus)

Gamechanging

Het thema  van SUPERFAST#4 is Gamechanging in Packaging. Wat zijn Gamechanging-succes-stories en waar gaat het mis? Wat houdt het anno 2017 in en wat is er nodig om een échte Gamechanger te zijn. In hoeverre zijn diepe zakken belangrijk om succesvol te zijn. Hoe meng je de verschillende belangen van risico beperking en game-changing. En hoe ziet de toekomst er volgens gamechanging packaging eruit en hoe kan de industrie daar op anticiperen.

Pay as you please

Deelnemers bepalen zelf hun toegangsprijs bij inschrijving (min. € 5,-). Leden BNO-VNV en genodigden hebben voorrang.

Moderator van de dag is Steye van Dam (http://steye.nl)

Programma en sprekers van SUPERFAST #4 worden binnenkort bekend gemaakt!

De Packaging Talent Award 2017 wordt uitgereikt aan het slot van SUPERFAST. Vraag dit jaar: Ontwerp een een nieuw verpakkingsdesign voor een AH Brouwers special edition IPA biertje.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *